20 įdarų lavašui

20 įdarų lavašui

Čia pateikiame įdarų lavašui sąrašėlį. Toks užkandis ne tik greitai padaromas, bet ir skanus bei puikiai tinka bet kokiai šventei. Savo įdarus, kurie čia nepaminėti, būtinai parašykite komentaruose Wink:

  1. Pakelis krabų lazdelių, pora skiltelių česnako, virtas kiaušinis, tarkuotas fermentinis sūris, petražolės, majonezas.
  2. Pakelis varškės, druskos, petražolių, pora skiltelių česnako, keli šaukštai majonezo. 
  3. Pakelis varškės, druskos, petražolių, pora skiltelių česnako, tarkuoto fermentinio sūrio, kubeliais pjaustytas raugintas agurkas. 
  4. Kepti grybai su svogūnais ir petražolėmis, pakelis tepamo sūrelio. Jei norite aštresnio skonio, įpjaustykite marinuotų agurkų. 
  5. Lašišos, šviežio agurko, žalumynų (prieskoninių žolelių). 
  6. Balto varškės sūrio, sutrupinto rankomis, tarkuotų morkų, majonezo, prieskoninių žolelių. 
  7. Žuvies konservai aliejuje, tarkuotas fermentinis sūris, petražolės. 
  8. Ryžiai, kiaušinis ir majonezas su žolelėmis. 
  9. Kubeliais supjaustytas kumpis ir kietas sūris (tiks parmezanas ar Džiugo sūris), tarkuoto agurko, česnako skiltelė, majonezo. 
  10. Trinti virti kiaušiniai, tarkuotos morkos, rūkyta dešra, majonezas. 
  11. Burokine tarka sutarkuoti agurkas ir morka, griežinėliais pjaustyta rūkyta dešra arba mėsa, petražolės, majonezas. 
  12. Kepta jautiena, tarkuotas kietasis sūris, raudonieji svogūnai, saldžioji paprika. 
  13. Pakepinti smulkiai pjaustyti svogūnas ir saldžioji paprika, smulkiai pjaustytų marinuotų agurkėlių, kubeliais pjaustyta kepta vištiena, šviežio pomidoro griežinėliai, česnako skiltelė ir majonezas. 
  14. Tarkuotų morkų, tarkuotų burokėlių, česnako skiltelė, smulkintų graikinių riešutų sauja, majonezas. 
  15. Kepti grybai su svogūnais, tarkuotas fermentinis sūris, virtų kiaušinių, šviežių prieskoninių žolelių. 
  16. Smulkiai pjaustyti aliejuje pakepinti svogūnai, česnakai, paprikos, baklažanai, pomidorai. Viską sutrinti iki pastos blenderiu.
  17. Sviestas, virtos, nuluptos krevetės, pora susmulkintų česnako skiltel. 
  18. Krabų lazdelės, virti kiaušiniai, fermentinis sūris, majonezo, žalumynų. 
  19. Varškė, smulkiai pjaustyti svogūnai ir česnakai, raudona paprika – viską sumaišyti iki tepamos košės konsistensijos. 
  20. Keptos vištienos kepenėlės, pipirai, keli šaukštai riebios grietinėlės – viską sumalti blenderiu iki piure. Paskaninti druska, pipirais, žalumynais. Pašildyti ir tepti šiltą masę.
 

Būk pirma pakomentavusi

Norėdama rašyti komentarus turite prisijungti prie Planuokpati sistemos

 

Nuotraukų peržiūra

<  
  >