Fotoaparatas iš šokolado ir kavos

 
Fotoaparatas iš šokolado ir kavos pav.#2603 Fotoaparatas iš šokolado ir kavos pav.#2604 Fotoaparatas iš šokolado ir kavos pav.#2605 Fotoaparatas iš šokolado ir kavos pav.#2606 Fotoaparatas iš šokolado ir kavos pav.#2607 Fotoaparatas iš šokolado ir kavos pav.#2608 Fotoaparatas iš šokolado ir kavos pav.#2609 Fotoaparatas iš šokolado ir kavos pav.#2610 Fotoaparatas iš šokolado ir kavos pav.#2611 Fotoaparatas iš šokolado ir kavos pav.#2612 Fotoaparatas iš šokolado ir kavos pav.#2613 Fotoaparatas iš šokolado ir kavos pav.#2614 Fotoaparatas iš šokolado ir kavos pav.#2615 Fotoaparatas iš šokolado ir kavos pav.#2616 Fotoaparatas iš šokolado ir kavos pav.#2617 Fotoaparatas iš šokolado ir kavos pav.#2618 Fotoaparatas iš šokolado ir kavos pav.#2619

Jums reikės:

  • putplasčio stačiakampio (išmatavimai 5 cm x 17 cm x 9,5 cm (šis matmuo turi atitikti jūsų pasirinkto šokolado ilgį);
  • šešių pakuočių Roshen šokolado po 600 gr.;
  • Davidoff kavos 100g.;
  • 8-9 apvalių saldainių;
  • krepinio popieriaus (dviejų spalvų - fotoaparato korpusui ir auksinio apdailai);
  • juostelės apdailai;
  • balto kartono - 1 lapas;
  • klijų pistoleto;
  • žirklių;
  • dvipusės lipnios juostelės.

Putplastyje iškerpame skylę kavai. Apklijuojame gabalėlį krepiniu popieriumi. Dekoruojame juostele. Kiekvieną šokolado gabalėlį paklijuojame dvipuse lipnia juostele, ant jos kartono gabalėliu ir tik tada klijuojame prie putplasčio. Taip šokoladas neišsilydys nuo karštų klijų. Vietoj ekrano galite priklijuoti atvirutę (naudokite dvipusę lipnią juostą) arba to žmogaus, kuriam dovanojate dovaną, nuotrauką. Į auksinį krepinį popierių susukame apvalius saldainius. Juostą uždedame ir pritvirtiname prie "objektyvo". Taip fotoaparatas stabiliau laikosi.

Šaltinis: livemaster.ru

 

Būk pirma pakomentavusi

Norėdama rašyti komentarus turite prisijungti prie Planuokpati sistemos

 

Nuotraukų peržiūra

<  
  >