Parduotuve Planuok Pati

Šaltas užkandis - šerbetas

Šaltas užkandis - šerbetas pav.#439 Šaltas užkandis - šerbetas pav.#440 Šaltas užkandis - šerbetas pav.#441

Jums reikės vienkartinių stiklinių, pagaliukų, vaisių (kivi, braškių, apelsinų, ar kitų uogų), cukraus ir vandens.

Braškių šerbetui:

Rekomenduojame Jūsų šventei:

  • 400 g braškių;
  • 3 laimo citrinų sulčių;
  • 300 g cukraus;
  • 250 ml vandens.

Braškes sutriname, išspaudžiame citrinų sultis ir išmaišome. Cukrų ir vandenį išmaišome atskirai, šiek tiek pakaitiname, kad lengviau ištirptų cukrus. Abi mases sumaišome ir pilame į vienakartines stiklinaites. Dedame į kamerą. Kai šiek tiek pastings, įsmeigiame pagaliukus ir paliekame toliau šalti.

Sluoksniuotam šerbetui:

Baltas sluoksnis:

  • 1,5 puodelio vanilinių ledų (juos reiktų ištirpinti);
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus;
  • 1 puodelis pieno;
  • 150g jogurto.

Viską sumaišykite ir atvėsinkite.

Kivi sluoksnis:

  • 6 kivi;
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus;
  • Ketvirtadalis puodelio vandens.

Sutrinkite kivi, sumaišykite visus produktus ir atvėsinkite.

Apelsinų sluoksnis:

  • 1,5 puodelio šviežiai spaustų apelsinų sulčių;
  • 1 puodelis limonado (galit įmaišyt Fanta ar panašaus skonio, kuris paryškintų apelsinų skonį).

Viską sumaišykite ir atvėsinkite.

Į puodelius įpilkite maždaug centimetrą apelsinų masės. Įdėkite į kamerą ir leiskite sušalti (apie pusvalandį). Išėmusios puodelius pilkite kitą sluoksnį, pavyzdžiui ledų su jogurtu. Vėl pusvalandžiui įdėkite į kamerą. Išėmusios pilkite trečią sluoksnį. Atšaldykite. Taip sluoksniuokite, kol ledai bus baigti.

Skanaus!

 

Komentuok laukelyje žemiau

 

Nuotraukų peržiūra

<  
  >