Sluoksniuoti sumuštiniai

Sluoksniuoti sumuštiniai

Tikriausiai ne viena iš mūsų prisimenate mamų gamintus sluoksniuotus sumuštinius. Pabandykite pasigaminti ir pačios savo šventei. Jums reikės kepalėlio duonos bei kepalėlio batono. Pasiruoškite keletą įdarų. Sutepkite riekes ir sukraukite vieną ant kitos. Švelniai paslėkite ir padėkite nakčiai į šaldytuvą. Šventės dieną aštriu peiliu supjaustykite sumuštinius skersai sluoksnių. Gausite dailius sumuštinių torto gabaliukus.

Įdarų receptai:

Žuvies įdaras: 1dėžutė tuno savo sultyse, 2valgomieji šaukštai majonezo, 1 mėlynasis svogūnas. Tuną ištriname su majonezu ir įmaišome smulkintą svogūną.

Žalias įdaras100g.svogūno laiškų, 100g.petražolių, 100g.krapų, 2 skiltelės česnako, 200g.sviesto (kambario temp.). Žalumynus susmulkiname ir gerai viską ištriname iki vientisos masės.

Mėsos įdarui: 200g.virto kumpio (galima naudoti ir daktarišką dešrą), 1 didelė paprika, 150g.sviesto (kambario temp.). Kumpį ir papriką susmulkiname virtuviniu kombainu. Įmaišome sviestą (galima keisti majonezu).

Sūrio įdaras: 200g.lydyto sūrio, 3 valg.šaukštai majonezo. Sūrį sutarkuojame kuo smulkesne tarka ir sumaišome su majonezu.

 

Būk pirma pakomentavusi

Norėdama rašyti komentarus turite prisijungti prie Planuokpati sistemos

 

Nuotraukų peržiūra

<  
  >