Parduotuve Planuok Pati

Brounio kankorėžiai

Brounio kankorėžiai

Ingridientai:

  • Brounis (galite paruošti pagal internete esančius receptus arba nusipirkti jau paruošto kepimo mišinio ir padaryti pagal instrukcijas)
  • migdolų drožlės
  • šokoladas, skirtas tirpinimui (būna specialaus arba galite naudoti ir paprastą jums patinkantį šokoladą, kurį ištirpinkite šilto vandens vonelėje)
  • 1-2 šaukšteliai kokosų aliejaus (naudokite daugiau, jei šokoladas labai tirštas)
  • Cukraus pudra

Gaminimas:

Rekomenduojame Jūsų šventei:

  1. Išsikepkite brounį. Neperkepkite, kad vidurys būtų šiek tiek lipnus ir būtų patogu dirbti. Leiskite pyragui atvėsti kelias minutes.
  2. Paimkite iškeptą pyragą, iš jo išrinkite plutelę ir kitas traškias pyrago dalis, o iš minkštimo suformuokite 12 kūgio formos gabalėlių. Jie bus kankorėžių pagrindas.
  3. Migdolų skilteles įsmeikite į brounio kūgelius taip po truputį formuodama pušies kankorėžio žvynelius.
  4. Prieš naudojant migdolų skilteles galite pabandyti jas paskrudinti. Paskleiskite jas ant sviestinio popieriaus ir įdėkite keletui minučių į įkaitintą orkaitę, kol paskrus.
  5. Sudėkite kankorėžius ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir padėkite į šaldiklį 30 minučių.
  6. Ištirpinkite šokoladą, galite įmaišyti kokosų aliejaus.
  7. Iš šaldiklio išimkite kankorėžius ir kiekvieną atsargiai apipilkite ištirpintu šokoladu. Padėkite atgal ant pergamentinio popieriaus, kad sustingtų.
  8. Ant kankorėžių viršaus pabarstykite cukraus pudros, kad šie atrodytų tarsi apsnigti.
 

Komentuok laukelyje žemiau

 

Nuotraukų peržiūra

<  
  >