Brounio kankorėžiai
Ingridientai:
- Brounis (galite paruošti pagal internete esančius receptus arba nusipirkti jau paruošto kepimo mišinio ir padaryti pagal instrukcijas)
- migdolų drožlės
- šokoladas, skirtas tirpinimui (būna specialaus arba galite naudoti ir paprastą jums patinkantį šokoladą, kurį ištirpinkite šilto vandens vonelėje)
- 1-2 šaukšteliai kokosų aliejaus (naudokite daugiau, jei šokoladas labai tirštas)
- Cukraus pudra
Gaminimas:
Rekomenduojame Jūsų šventei:
- Išsikepkite brounį. Neperkepkite, kad vidurys būtų šiek tiek lipnus ir būtų patogu dirbti. Leiskite pyragui atvėsti kelias minutes.
- Paimkite iškeptą pyragą, iš jo išrinkite plutelę ir kitas traškias pyrago dalis, o iš minkštimo suformuokite 12 kūgio formos gabalėlių. Jie bus kankorėžių pagrindas.
- Migdolų skilteles įsmeikite į brounio kūgelius taip po truputį formuodama pušies kankorėžio žvynelius.
- Prieš naudojant migdolų skilteles galite pabandyti jas paskrudinti. Paskleiskite jas ant sviestinio popieriaus ir įdėkite keletui minučių į įkaitintą orkaitę, kol paskrus.
- Sudėkite kankorėžius ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir padėkite į šaldiklį 30 minučių.
- Ištirpinkite šokoladą, galite įmaišyti kokosų aliejaus.
- Iš šaldiklio išimkite kankorėžius ir kiekvieną atsargiai apipilkite ištirpintu šokoladu. Padėkite atgal ant pergamentinio popieriaus, kad sustingtų.
- Ant kankorėžių viršaus pabarstykite cukraus pudros, kad šie atrodytų tarsi apsnigti.