Fotoaparatas iš šokolado ir kavos
Jums reikės:
- putplasčio stačiakampio (išmatavimai 5 cm x 17 cm x 9,5 cm (šis matmuo turi atitikti jūsų pasirinkto šokolado ilgį);
- šešių pakuočių Roshen šokolado po 600 gr.;
- Davidoff kavos 100g.;
- 8-9 apvalių saldainių;
- krepinio popieriaus (dviejų spalvų - fotoaparato korpusui ir auksinio apdailai);
- juostelės apdailai;
- balto kartono - 1 lapas;
- klijų pistoleto;
- žirklių;
- dvipusės lipnios juostelės.
Putplastyje iškerpame skylę kavai. Apklijuojame gabalėlį krepiniu popieriumi. Dekoruojame juostele. Kiekvieną šokolado gabalėlį paklijuojame dvipuse lipnia juostele, ant jos kartono gabalėliu ir tik tada klijuojame prie putplasčio. Taip šokoladas neišsilydys nuo karštų klijų. Vietoj ekrano galite priklijuoti atvirutę (naudokite dvipusę lipnią juostą) arba to žmogaus, kuriam dovanojate dovaną, nuotrauką. Į auksinį krepinį popierių susukame apvalius saldainius. Juostą uždedame ir pritvirtiname prie "objektyvo". Taip fotoaparatas stabiliau laikosi.
Šaltinis: livemaster.ru
Rekomenduojami produktai
Naujausi
- Kiek kainuoja krikštynos?
- Vestuvių biudžetas: kaip jį susiplanuoti ir išvengti šoko pamatant galutinę sumą?
- Dažniausiai nuotakų užduodami klausimai
- Nuo ko pradėti planuoti vestuves?
- Kokias vietas rinktis vestuvių fotosesijai (rekomendacijos pagal miestus)
- Vestuvių palinkėjimų kampelio dekoras – kaip jį įrengti?