Parduotuve Planuok Pati

5 tortai, kurių nereikia kepti

5 tortai, kurių nereikia kepti pav.#4543 5 tortai, kurių nereikia kepti pav.#4544 5 tortai, kurių nereikia kepti pav.#4545 5 tortai, kurių nereikia kepti pav.#4546 5 tortai, kurių nereikia kepti pav.#4547

Tortas Fantazija

  • 450 g varškės;
  • 450 g grietinės arba naminio jogurto;
  • 1/2 stiklinės pieno;
  • 20 g želatinos;
  • 1/2 stiklinės cukraus;
  • 2 šaukštai kakavos;
  • truputis vanilės.

Želatiną užpilkite karštu pienu ir palikite, kad ši išbrinktų. Pertrinkite varškę. Į ją sudėkite grietinę, cukrų, vanilę ir želatinos su pienu masę. Viską gerai išmaišyti. Padalinti masę į dvi lygias dalis. Vieną supilti į formą ir įdėti į šaldiklį. Į kitą dalį sudėti kakavą ir gerai išmaišyti. Išimti formą iš šaldiklio, užpilti masę su kakava. Viską įdėti į šaldytuvvą, kad sušaltų. Tortą galima puošti vaisiais.

Rekomenduojame Jūsų šventei:

Vynuoginis tortas

  • 700 g riebios grietinės;
  • 300 g trapių sausainių;
  • džiovintų vaisių (pagal skonį);
  • plytelė šokolado;
  • 25 g želatinos;
  • pakelis žalios spalvos želė;
  • vynuogių be kauliukų;
  • stiklinė cukraus;
  • 150 ml karšto vandens.

Užpilkite želatiną karštų vandeniu ir palikite, kad išbrinktų. Tuo tarpu pagaminkite žele pagal instrukcijas ant pakelio ir leiskite jai atvėsti. Smulkiai sutrupinkite sausainius. Į grietinę įdėkite cukrų ir vanilę. Gerai išmaišykite. Sudėkite želatiną ir vėl gerai išmaišykite. Šokoladą įdėkite į kamerą, vėliau sutarkuokite. Grietinę sumaišykite su sausainiais ir džiovintais vaisiais (kuriuos reikia prieš tai šiek tiek pabrinkinti ir susmulkinti). Paimkite formą, kurios kraštai nusiima, sudėkite trečdalį masės. Pabarstykite šokoladu. Vėl sudėkite dalį masės. Pabarstykite šokoladu. Sudėkite likusią masę. Įdėkite tortą į šaldytuvą pusvalandžiui. Per tą laiką pasiruoškite vynuoges. Jas nuplaukite ir supjaustykite per pusę. Išdėliokite vynuoges ant torto ratu (kaip nuotraukoje). Užliekite žele. Įdėkite į šaltytuvą, kad visiškai sustingtų. Formos kraštus nuimkite ir tortą atsargiai perkelkite ant tortinės.

Tortas Mozaika

  • 500 g grietinės;
  • 300 g persikų (arba kitų vaisių);
  • 100 g saldžių krekerių;
  • 100 g cukraus;
  • 2-3 pakeliai skirtingų spalvų žele;
  • 10 g želatinos;
  • 50 g karšto vandens;
  • vanilės.

Paruoškite žele pagal instrukcijas ant pakelio. Palikite ją sustingti. Užpilkite želatiną karštu vandeniu ir leiskite jai išbrinkti. Supjaustykite vaisius (galima naudoti tiek šviežius, tiek konservuotus vaisius). Šiek tiek palaužykite sausainius. Sumaišykite grietinę, cukrų ir vanilę. Į masę įpilkite atvėsusią želatiną. Išmaišykite. Sudėkite vaisius, gabaliukais supjaustytą žele, sausainius. Viską atsargiai išmaišykite. Sudėkite masę į formą. Kai tortas visiškai sustings, jį atsargiai išimkite iš formos apversdama, prieš tai porą sekundžių formą palaikiusi karštame vandenyje.

Varškės tortas

  • Saldūs krekeriai;
  • 250 g varškės;
  • 1/2 stiklinės grietinės;
  • 3-4 šaukštai cukraus pudros;
  • 100 g sviesto;
  • džiovinti vaisiai (nebūtinai).

Sumaišykite varškę, grietinę ir cukraus pudrą. Džiovintus vaisius užpilkite karštu vandeniu ir palaikykite pora minučių, kad išbrinktų. Supilkite į varškės masę ištirpintą sviestą ir pasmulkintus džiovintus vaisius. Formą išklokite maistine plėvele. Išdėliokite pirmą sluoksnį sausainių. Juos galite paminkštinti šiek tiek sudrėkinusi sultimis. Užpilkite dalį varškės masės. Vėl išklokite sausainių. Užpilkite likusia mase. Įdėkite tortą į šaldytuvą valandai - pusantros. Išėmusi tortą, perverskite ant lėkštės ir nuimkite plėvelę. Tortą galima puošti riešutais ir šokoladu.

Apelsininis tortas

  • 600 g 25% riebumo grietinės;
  • 250 g sausainių;
  • 20 g želatinos;
  • pakelis apelsinų skonio žele;
  • 3 apelsinai;
  • 130 g cukraus;
  • vanilės.

Užpilkite želatiną karštu vandeniu ir leiskite jai išbrinkti. Paruoškite žele pagal instrukcijas ant pakelio ir leiskite jai atvėsti. Sutrupinkite sausainius. Supjaustykite vaisius. Jais išklokite formos dugną. Užliekite žele ir įdėkite į šaldytuvą, kad visiškai sustingtų. Dubenyje sumaišykite grietinę, cukrų ir vanilę ir išplakite mikseriu. Supilkite želatiną ir vėl gerai išmaišykite. Suberkite sausainius. Išmaišykite. Supilkite į torto formą, kurioje yra vaisiai su žele. Palikite sustingti šaldytuve. Prieš patiekiant į stalą apverskite tortą ant lėkštės. Tam formą porai sekundžių palaikykite karštame vandenyje.

 

Komentuok laukelyje žemiau

 

Nuotraukų peržiūra

<  
  >