Braškiniai Rafaelo
Jums reikės:
200g braškių, vieno kiaušinio, 5 valgomų šaukštų cukraus, 30g sviesto, 250g varškės, apie stiklinės miltų, kokoso drožlių ir sausainių trupinėlių - apvoliojimui.
Suplakite kiaušinį su cukrum, į mišinį sudėkite sviestą ir varškę. Viską išsukite iki vientisos masės. Įdėkite miltų. Išmaišykite. Turėtų gautis minkšta tešla. Atgnybkite nedidelius tešlos gabalėlius ir iš jų padarykite blynelius. Į blynelio vidų įdėkite braškę. Užlankstykite tešlą ir pavoliokite, kad gautumėte kamuoliuką. Kad tešla neliptų prie rankų, delnus pasibarstykite miltais. Įmeskite kamuoliukus į verdantį vandenį ir po to, kai šie pakils į viršų, dar pavirkite apie tris minutes. Išgriebkite kamuoliukus. Apvoliokite sausainių trupinukuose ir kokoso drožlėse.
Rekomenduojami produktai
Naujausi
- Pinigų dovanojimo idėjos - kaip juos įpakuoti kuo originaliau?
- Kiek kainuoja krikštynos?
- Vestuvių biudžetas: kaip jį susiplanuoti ir išvengti šoko pamatant galutinę sumą?
- Dažniausiai nuotakų užduodami klausimai
- Nuo ko pradėti planuoti vestuves?
- Kokias vietas rinktis vestuvių fotosesijai (rekomendacijos pagal miestus)