Salotos su pelytėmis
Joms reikės žuvies konservų; 2 svogūno galvų; 150 g fermentinio sūrio; 2 virtų bulvių, 5 virtų kiaušinių; majonezo.
Susmulkinam kiaušinių baltymus. Klojam pirmą torto-mišrainės sluoksnį. Tepam majonezo. Antram sluoksniui klojam sutarkuotą sūrį, vėl pertepam majonezu. Trečiam sluoksniui dedame pusę žuvies konservų, juos pertrynus šakute. Ketvirtam sluoksniui dedam smulkiai pjaustytų svogūnų. Kiekvieną sluoksnį nepamiršti pertepti majonezu. Penktam sluoksniui dedam smulkiai pjaustytas ar tarkuotas bulves. Šeštam sluoksniui dedame likusius žuvies konservus, pertrintus šakute. Galiausiai viską apibarstome kiaušinio tryniais. Dekoruojame pelytėmis iš kiaušinių (joms kiaušinių reik išsivirti atskirai). Ausis ir uodegas išpjauname iš sūrio, akis ir nosytę darome iš juodųjų pipirų.
Rekomenduojami produktai
Naujausi
- Pinigų dovanojimo idėjos - kaip juos įpakuoti kuo originaliau?
- Kiek kainuoja krikštynos?
- Vestuvių biudžetas: kaip jį susiplanuoti ir išvengti šoko pamatant galutinę sumą?
- Dažniausiai nuotakų užduodami klausimai
- Nuo ko pradėti planuoti vestuves?
- Kokias vietas rinktis vestuvių fotosesijai (rekomendacijos pagal miestus)