Sluoksniuoti sumuštiniai
Tikriausiai ne viena iš mūsų prisimenate mamų gamintus sluoksniuotus sumuštinius. Pabandykite pasigaminti ir pačios savo šventei. Jums reikės kepalėlio duonos bei kepalėlio batono. Pasiruoškite keletą įdarų. Sutepkite riekes ir sukraukite vieną ant kitos. Švelniai paslėkite ir padėkite nakčiai į šaldytuvą. Šventės dieną aštriu peiliu supjaustykite sumuštinius skersai sluoksnių. Gausite dailius sumuštinių torto gabaliukus.
Įdarų receptai:
Žuvies įdaras: 1dėžutė tuno savo sultyse, 2valgomieji šaukštai majonezo, 1 mėlynasis svogūnas. Tuną ištriname su majonezu ir įmaišome smulkintą svogūną.
Žalias įdaras: 100g.svogūno laiškų, 100g.petražolių, 100g.krapų, 2 skiltelės česnako, 200g.sviesto (kambario temp.). Žalumynus susmulkiname ir gerai viską ištriname iki vientisos masės.
Mėsos įdarui: 200g.virto kumpio (galima naudoti ir daktarišką dešrą), 1 didelė paprika, 150g.sviesto (kambario temp.). Kumpį ir papriką susmulkiname virtuviniu kombainu. Įmaišome sviestą (galima keisti majonezu).
Rekomenduojami produktai
Sūrio įdaras: 200g.lydyto sūrio, 3 valg.šaukštai majonezo. Sūrį sutarkuojame kuo smulkesne tarka ir sumaišome su majonezu.
Naujausi
- Pinigų dovanojimo idėjos - kaip juos įpakuoti kuo originaliau?
- Kiek kainuoja krikštynos?
- Vestuvių biudžetas: kaip jį susiplanuoti ir išvengti šoko pamatant galutinę sumą?
- Dažniausiai nuotakų užduodami klausimai
- Nuo ko pradėti planuoti vestuves?
- Kokias vietas rinktis vestuvių fotosesijai (rekomendacijos pagal miestus)