Arbūzo ir rozmarinų gaiva
Įdėkite į gaivos indą rozmarino šakelę. Švelniai patrinkite, nes šis prieskonis turi stiprų aromatą. Sudėkite arbūzo gabaliukus. Švelniai pamaišyktie ir paspaudykite. Įdėkite ledo kubelių ir užpilkite vandeniu. Ši gaiva išsilaiko šaldytuve iki trijų dienų.
Rekomenduojami produktai
Naujausi
- Vestuvių biudžetas: kaip jį susiplanuoti ir išvengti šoko pamatant galutinę sumą?
- Dažniausiai nuotakų užduodami klausimai
- Nuo ko pradėti planuoti vestuves?
- Kokias vietas rinktis vestuvių fotosesijai (rekomendacijos pagal miestus)
- Vestuvių palinkėjimų kampelio dekoras – kaip jį įrengti?
- Dvyliktos valandos pramogos vestuvėse
Prekė įdėta į krepšelį. Eiti į krepšelį?