Burnoje tirpstantis figų desertas
Šis desertas pamalonins kiekvieno Jūsų svečio gomurį
. Jums reikės:
- Ricota sūrio (tikro itališko);
- šaukštas sviesto;
- cinamono;
- šaukštas medaus;
- figų (reiktų poros figų vienai porcijai, figas galima keisti šviežiais persikais, bananais).
Į skardelę sudėkite pusiau perpjautas figas, sviestą, medų ir cinamono pagal skonį. Kepkite orkaitėje kol vaisiai pradės minkštėti. Į indus įdėkite rikotos, ant viršaus kelis figos gabalėlius ir užpilkite susidariusiu padažu. Valgykite kol desertas šiltas.
Rekomenduojami produktai
Naujausi
- Pinigų dovanojimo idėjos - kaip juos įpakuoti kuo originaliau?
- Kiek kainuoja krikštynos?
- Vestuvių biudžetas: kaip jį susiplanuoti ir išvengti šoko pamatant galutinę sumą?
- Dažniausiai nuotakų užduodami klausimai
- Nuo ko pradėti planuoti vestuves?
- Kokias vietas rinktis vestuvių fotosesijai (rekomendacijos pagal miestus)